Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig’nde ligi il ikide bitirerek play –off şansı yakalamış ancak play-off maçlarında oynadığı 3 maçta 2 yenilgi bir galibiyet alarak elenmiş ve sezonu da tamamlamıştı.
Bu sezon Zonguldak’a büyük heyecan yaşatan ve  1.Ligin kapısından dönen Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, kendisine 5 yıllık hedef belirledi  ve bu hedeflerden biri ise 2026-2027 Sezonunda Sultanlar Ligine çıkmak. 
Bu doğrultuda MFA Zonguldak Spor Kulübü, bu sezon takımı önemli hedeflere götüren Başantrenör Yusuf Yavuzarslan ile 5 yıl yeniden anlaşma sağladı.  
MFA Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Fatih Furtun, MFA Zonguldak Spor Kulübü’nü daha da büyütmek adına önemli kararlar aldı.  
MFA Zonguldak Spor Kulübü’nden yapılan açıklama ve alınan karar ise şu şekilde:  
YUSUF YAVUZARSLAN İLE 5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
“2022-2023 TVF Kadınlar 2. Liginde mücadele eden takımımızın teknik yönetimi için mevcut hocamız Yusuf Yavuzarslan ile beş yıllık konsept antrenör sözleşmesi imzaladık. Sportif Koordinatör ve Baş Antrenör olarak görevlendirilen hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.”denildi. 
MFA’NIN 5 YILLIK HEDEFLERİ ŞU ŞEKİLDE
“Mutabık kaldığımız beş yıllık hedeflerimiz; 2022-2023 Sezonunda birinci lige çıkmak.
2023-2024 Sezonunda, 2024-2025 Sezonunda ve 2025-2026 Sezonunda birinci ligde kalmak.
2026-2027 Sezonunda Sultanlar Ligine çıkmak.
Okullar ile iş birliğinin artırmak, altyapıyı organize etmek, alt yapı sporcu portföyünü arttırmak.
Sporculardan antrenörlüğe geçiş yapacaklar eğitimlerle yetiştirilerek kulübe uzun yıllar hizmet edecek eğitici kadrosu oluşturulması.”denildi

Editör: TE Bilişim