Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 27 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.  
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 13 ve 14. Hafta maçlarını BAY geçiren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  15. hafta maçında grubun zorlu ekiplerinden İzmir temsilcisi Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
27 Kasım  Cumartesi günü Bucaspor ile oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.


Zonguldak Kömürspor, deplasman hazırlıklarını Fener Sentetik sahada Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 
Kırmız-lacivertli futbolcuların bir buçuk saat süren antrenmanı ısınma hareketleri sonrasında pas çalışması gerçekleşti. Daha sonra ise  yarı sahada yapılan taktik çalışması ise günü tamamladı. Özellikle yapılan son antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oluşu ise gözlerden kaçmadı.  Ayrıca sakatlıktan geri dönün Fatih Bektaş, Tuğrul Başkan ve Eyüp Akçan, yapılan taktik çalışması sonrasında Teknik direktör Şenol Demir yönetiminde özel çalışma gerçekleştirdiler. 3 oyuncu özel olarak yan top ve gol çalışması gerçekleştirdi.


Öte yandan Sakatlığı geçen Berat Vardar ise yardımcı hoca Barış Şeref nezaretinde bireysel çalıştı. 
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz bugün yaptığı antrenman sonrasında yarını dinlenerek geçirecekken, Cuma günü ise Zonguldak’tan ayrılarak İzmir’e gidecek.

Editör: TE Bilişim