Türkiye Kadınlar 2. Lig Voleybol liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, Cumartesi günü saat 14:00'da Site spor salonunda lider Çiftlikköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu önemli maç öncesinde Zonguldak MFA idari Menejeri Orhan Yazıcı, Zonguldaklılara seslenerek, "Şehrinin Takımını Yalnız Bırakma, Haydi Maça" diyerek herkesi bu önemli maça davet etti. 

Maçın tamamen ücretsiz olduğunu ifade eden Orhan Yazıcı, "Şehrinin Takımını Yalnız Bırakma, Haydi Maça. Eğer yaşadığınız şehrinizin takımı üst lig’e çıkar ise sadece voleybol takımınız değil, şehriniz de her yönüyle bir üst kategoriye çıkıyor,  
Zonguldak voleybol tarihine altın harflerle işlenecek bugünde sende tribündeki yerini al, takımını yalnız bırakma."ifadelerine yer verdi

Zonguldak MFA 21 puanla 2. sırada yer alırken, Çiftlikköy Belediyespor ise  24 puanla lider durumunda bulunuyor.
Temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde  Çiftlikköy Belediyespor'u yenmesi halinde puanları eşitleyerek şampiyonluk yarışı adına  önemli bir adım atmış olacak. Bunun içinde Zonguldaklıların tribünleri tıklım doldurarak takıma destek vermesi bekleniyor. 

Öte yandan Zonguldak MFA, Çiftlikköy Belediyespor'a ilk maçta deplasmanda yenilirken, kendi saha ve seyircisi önünde rovanşı almak içinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim