TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ligin 8. hafta maçında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu akşam saat 19:00'da deplasmanda ligin alt sıralarında yer alan Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 
Temsilcimiz, alt sıralarda yer alan Karacabey Belediyespor karşına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, bu akşam oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçında zorunlu olarak ilk 11’de değişim yapacak. 
Kırmızı-Lacivertli teknik direktör Şenol Demir, sakatlıkları devam eden Fatih Bektaş'ın yerine Ercüment Eray Ataklı, Selim Şahin’in yerine ise Ali Osman Paşa’yı ilk 11’de oynatması bekleniyor.  
Karacabey Belediyespor müsabakası öncesinde kart sınırında bulunan Emre Kara, Hakan Çevik ve Ercüment Eray Ataklı, kart görmeleri halinde ligin 9. Hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecekler. 
Bu akşam  saat 19:00'da oynanacak olan müsabakada kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, teknik direktör Şenol Demir yönetiminde Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Eskişehir Belediyespor galibiyetleri olmak üzere  Ankara Belediyespor karşısında ise aldığı beraberlikle 10 puan toplayarak 5. sıraya yerleşti.Temsilcimiz Şenol Demir yönetiminde henüz  yenilgi yüzü görmezken,  seriyi sürdürmek adına Karacabey Belediyespor’u da yenerek bu yenilmezlik unvanını  sürdürmek istiyor.   
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 7 karşılaşmada 3 yenilgi 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puanla 5. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 7 maçta rakip filelere 10 gol kaydederken, kalesinde ise 8 gol gördü. Karacabey Belediyespor ise oynadığı 5 karşılaşmada  1  galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 4 puanla 16. sırada yer alıyor.  Bursa temsilcisi  kalesinde 8 gol görürken, rakip filelere ise 6 gol kaydetti.  
Karacabey Belediyespor- Zonguldak Kömürspor maçını İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Vedat Demir ve Çağrı Ateş yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serkan Ergün görev yapacak.

Editör: TE Bilişim