Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden temsilcimiz Kozlu Belediyespor, yeni sezon öncesinde Harun Aydoslu ile resmen anlaştı. 56 yaşındaki tecrübeli teknik adam, yeşil-beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı.
2022-2023 futbol sezonunda hedefini Bölgesel Amatör Lig'den 3.Lige çıkmak olarak belirleyen temsilcimiz Kozlu Belediyespor, yeni teknik adam Harun Aydoslu ile resmen anlaştı.  
Yeşil-Beyazlı yönetimin daha önce  yaptığı görüşmelerde prensipte anlaşmaya vardığı Teknik Adam Harun Aydoslu, Kozlu’ya gelerek  yönetimle masaya oturdu. 
Kozlu Belediyespor ikinci başkanı Deniz Yayalar ve yönetim ile bir araya gelen tecrübeli teknik adam Harun Aydoslu, kendisini yeşil-beyazlı yapan 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

YAYALAR “HEDEFİMİZ 3. LİG”
Yeni sezon öncesinde  hedeflerinin BAL’dan 3.lige çıkmak olduğunu ve bu doğrultuda tecrübeli teknik adam Harun Aydoslu ile anlaşma sağladıklarını belirten Kozlu Belediyespor ikinci başkanı Deniz Yayalar: “ Yeni sezon öncesinde tecrübeli teknik adam ve güçlü bir kadro ile hedeflediğimiz 3. Lige çıkmak istiyoruz.  Bu doğrultuda tecrübeli teknik adam Harun Aydoslu hocamızla anlaşma sağladık.  Hocamızın transfer raporu doğrultusunda  transfer çalışmalarına da kısa sürede başlayacağız.  Harun Aydoslu hocamız  İnşallah camiamıza hayırlı olur. Ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum.”dedi

AYDOSLU “ HEDEFİ OLAN BİR KULÜPTEYİM”
Kozlu Belediyespor ile anlaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Tecrübeli teknik adam Harun Aydoslu ise: “ Başkan Deniz Yayalar ile görüştüm hedeflerini anlatınca teklifi kabul ettim. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Kozlu Belediyespor ile çok güzel bir çalışma  ve sezon gerçekleştireceğiz.  Hedefi olan bir kulüpteyim. Hedeflerimiz belli.  İnşallah iyi bir kadro ve iyi bir çalışma ile 2022-20223 sezonunda Kozlu Belediyespor’u 3. Lige çıkartırız. “dedi.

HARUN AYDOSLU KİMDİR?

Kırıkkale doğumlu olan 56 yaşındaki tecrübeli teknik adam Harun Aydoslu, profesyonel ligde Kırıkkalespor’la 2 ve 3. Lig deneyimleri yaşarken, Bölgesel Amatör Ligde Manavgat Belediyespor ile Osmaniyespor’u 3. Lige çıkarma başarısı gösterdi. En sezon sezonda Kilimli Belediyespor’u çalıştırmıştı.