Merkez Hakem Kurulu  (MHK)  Zonguldaklı hakemleri ve gözlemcileri görevlendirdi.

Zonguldak Klasman Hakemi Eren Gökmen 3. Lig 1. Grup’ta oynanacak olan Manisa ile Buca 1928 maçında orta hakem olarak görev yapacak. Zonguldaklı Klasman yardımcı Hakemi Sinan Günaydın ise yardımcı hakem olarak görev yapacakken Zonguldaklı Bölgesel Hakemi Umut Kılıç ise 4. Hakem olarak atandı.  Müsabaka Perşembe günü saat 13.00'da Manisa Stadı'nda oynanacak.

Bir diğer Kasman hakemi  Emir Kılıçarslan  ise 2. Lig Kırmızı Grup'ta Turgutluspot ile Serik Belediyespor maçında yardımcı Hakem olarak görev yapacak. Müsabaka Çarşamba günü Saat 13.00'da Turgutlu Stadı'nda oynanacak.

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Klasman Gözlemcimiz Evren Atış 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak olan Kardemir Karabükspor- Sivas Belediyespor maçına gözlemci olarak atandı.  Müsabaka Çarşamba günü saat 13.00’da Karabük Stadı’nda oynanacak. 

Bir diğer Klasman Gözlemcimiz Erol Pesen ise 3. Lig 1. Grup’ta oynanacak olan Belediye Derincespor ile Artivin Hopaspor maçın gözlemci olarak atandı.  Bu önemli müsabaka Perşembe günü saat 13.00’da oynanacak.

Editör: TE Bilişim