Merkez Hakem Kurulu (MHK) Zonguldaklı hakemlere ve gözlemcilere önemli müsabakalarda görevlendirdi.

EVREN ATIŞ YILDIRIM-DÜZCE MAÇINDA GÖZLEMCİ OLARAK GÖREV YAPACAK
Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Klasman Gözlemci Evren Atış, 3. Lig 4. Grup 8’inci hafta müsabakaları kapsamında yarın oynanacak Bursa Yıldırımspor- Düzcespor karşılaşmasında görev alacak. Klasman Gözlemci Evren Atış’ın yer alacağı müsabaka Bursa Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde saat 13:00’de başlayacak.

EMİR KILIÇARSLAN NİĞDE-İNEGÖL MAÇINA ATANDI
Zonguldak Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan ise 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanacak Niğde Anadolu Futbol Kulübü (FK)- İnegölspor müsabakasında yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın orta hakemi olarak ise Ankara Klasman Hakemi Onur Bingöl sahada yer alacak. Karşılaşma yarın Niğde 5 Şubat Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak. Zonguldak Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan daha önce 135 resmi müsabakada görev aldı.

MÜCAHİT KARAKURT 4. HAKEM OLARAK GÖREV YAPACAK
Zonguldak Bölgesel Hakemi Mücahit Karakurt ise 3. Lig 4’üncü Grup müsabakaları kapsamında yarın saat 13.00’de Silivri Stadı’nda oynanacak Silivrispor- 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev alacak. Mücahit Karakurt ise daha önce 23 resmi müsabakada görev aldı.

SİNAN GÜNAYDIN YARDIMCI HAKEM OLARAK GÖREV YAPACAK
MHK tarafından Zonguldak klasman Yardımcı Hakemi Sinan Günaydın da 3. Lig 3 Grup müsabakasına atandı. Batman Petrolspor A.Ş.- Çatalcaspor müsabakasında Kayseri Klasman Yardımcı Hakemi Necati Selçuk Şahin’in yardımcılığını yapacak olan Günaydın, daha önce ise 111 resmi müsabakada görev aldı. Öte yandan karşılaşma Perşembe günü saat 13.00’de Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak.

Editör: TE Bilişim