Merkez Hakem Kurulu (MHK) Zonguldak hakem ve gözlemcileri görevlendirdi.

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Klasman Gözlemci Evren Atış, Misli.com 3. Lig 2. grup’ta 19 Kasım Perşembe günü oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor A. Ş -  İskenderun Futbol Kulübü karşılaşmasında gözlemci olarak görev yapacak. Müsabaka Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak.

Bir diğer Klasman Gözlemci İlkay Güner ise 19 Kasım Perşembe günü Misli.com 3. Lig 2. Grup müsabakaları kapsamında oynanacak Darıca Gençlerbirliği A.Ş. - Ağrı 1970 Spor karşılaşmasında gözlemci olarak görev yapacak. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. 

Zonguldak Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan ise Misli.com 3. Lig 1. grup’ta 19 Kasım Perşembe günü oynanacak Payasspor – Artvin Hopaspor müsabakasında yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmayı Karabük Klasman Hakemi Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in diğer yardımcılığını ise Kayseri Klasman Yardımcı Hakemi Recep Güneş yapacak. Müsabakada Bolu Bölgesel Hakemi ise Can Durgut ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma Payas İlçe Stadı’nda saat 12:00’de başlayacak.

Editör: TE Bilişim