Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel beraberinde Yatırım İşletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez ile birlikte bir dizi ziyaret için Karabük'e gitti.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Karabük Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan’ı makamında  ziyaret eden Yüksel ve Söylemez ardından ise Karabük'te yapılan tesisleri gezdiler.

Hakan Yüksel ve Gökhan Söylemez daha sonra ise  Coşkun Güven ve İsmail Özcan ile Zonguldak ve Karabük’te yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi  alışverişinde bulundular.

Öte yandan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Hakan Yüksel ve Gökhan Söylemez'e  Türk Milli Takımımızın formasını hediye ederken, Yüksel'de Güven'e Zonguldak simgesi olan madenci heykeli hediye etti.

YÜKSEL, GÜVEN VE ÖZCAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Karabük ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Karabük ziyaretimizde Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Coşkun Güven’i ziyaret ederek  illerimizde yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik misafirperverliği için Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’e teşekkür ederim. Ayrıca Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde 2001 yılında birlikte göreve başladığımız ve şu anda Karabük Spor Hizmetleri Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten İsmail Özcan kardeşimle bir araya gelerek hasret giderdik. Görevinde başarılar diliyorum. ”dedi

GÜVEN, YÜKSEL'E BAŞARILAR DİLEDİ 

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ziyaret hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi" Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Yatırım İşletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez'in ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Zonguldak İl Müdürü Hakan Yüksel’e  çalışmalarında kolaylıklar dilieri. "ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim