Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bugün saat 14.00'da deplasmanda lig 2.si olan Anagold Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu önemli maç öncesinde 12 deplasman maçından galip gelemeyen kırmızı-lacivertli temsilcimiz 13. Deplasman maçı olan zorlu Anagold Erzincanspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla saha çıkacak.

Kırmızı-lacivertli temsilcimizde bu önemli maç öncesinde sarı kart cezalısı olan Berkan Akdeniz olmak üzere sakatlığı devam eden İhsan Furkan Deniz ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz sahada olamayacak. Ayrıca Teknik Adam Barış Şeref ise Kahramanmaraş maçında yediği kırmızı kart nedeniyle sahada yerini alamayacak.

Anagol Erzincanspor ligde oynadığı 24 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik, 3 yenilgi ile 47 puanla 2 sırada yer alıyor. Anagold Erzincanspor, kalesinde 19 gol görürken, rakip filelere ise 38 gol kaybetti

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor ise  ligde oynadığı 24 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi ile 23 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca kırmızı-lacivertli temsilcimiz kalesinde 36 gol görürken, rakip filelere ise 24 gol kaydetti.