Ligin 33. haftasında pazar günü saat 15.00'da  Devrek İlçe Stadı'nda  Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Misli com 2. Lig Beyaz Grup' ta Zonguldak Kömürspor, Pazar günü saat 15.00'te Devrek İlçe Stadı'nda  karşılaşacağı Gümüşhanespor  maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Adam Barış Şeref nezaretinde Fener Sentetik saha' da gerçekleşen çalışmada futbolcular idmana ısınma hareketleri ile başladı.

 Ardından idman dayanıklılık, koşusu, pas çalışması ve taktik çalışmayla devam etti. Yağmur altında yapılan idmanda futbolcuların son derece neşeli olduğu görüldü.

ÇEVİK VE ŞEREF CEZALI DURUMDA
Zonguldak Kömürspor’da Hacettepe maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Hakan Çevik, Gümüşhanespor maçında forma giyemeyecekken, yine Hacettepe maçında direkt kırmızı kart gören teknik adam Barış Şeref’te takımla beraber sahada olamayacak. 

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Ayrıca Kırmızı-Lacivertli temsilcimizde Gümüşhanespor maçı öncesinde 5 futbolcunun kart sınırında bulunması endişe yarattı. Gümüşhanespor ile oynanacak olan maçta, kaptan kaleci Sinan Ören, Emre Kara, Neşet Can Bellikli, Aykut Emre ve Muhammet Yeşil sarı kart görmeleri durumunda Sarıyer ile 15 Nisan 2021 tarihinde oynanacak olan maçta forma giyemeyecekler.

Editör: TE Bilişim