Zonguldak 1. Amatör Lig Merkez A Grubu’nda mücadele edecek olan Karaelmasspor’da yönetim lig öncesinde kadrosunu 5 oyuncu ile güçlendirdi. Karaelmasspor yönetimi, Karadonspor’dan Furkan Turgut, Zonguldak Belediyespor’dan Eyüpcan Sönmez, Polisgücüspor’dan Feyzullah Türkmen ve Sarayspor’dan Umut Akalın ile anlaştı. 5 futbolcu kendisini siyah-beyazlı yapan imzayı atarak çalışmalara başladı. 
Öte yandan Karaelmasspor, Pazar günü Saat 10:30’da Fener sahasında  ilk maçında Çaydamarspor ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde Siyah-Beyazlı ekip, teknik adam Gündüz Torlak nezaretinde Fener sahasında çalışmalarını sürdürüyor.  
Yapılan 5 transfer olmak üzere Çaydamarspor ile oynanacak olan müsabaka hakkında  konuşan Karaelmasspor Genel Kaptanı ve Takım kaptanı Tuncay Öztürk, ‘’ Bu sezon lige güçlü bir kadro ile giriyoruz. Hedefimiz 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e çıkmak. Bunun için kadromuzu güçlendirdik. Şuanda kadromuzda 10 oyuncu vardı.  Bugünde Karadonspor’dan Furkan Turgut, Zonguldak Belediyespor’dan Eyüpcan Sönmez, Polisgücüspor’dan Feyzullah Türkmen ve Sarayspor’dan Umut Akalın’ı kattık. Toplam 15 oyuncu ile kadromuz güçlendi. Şuanda merakla Pazar günü ligin ilk maçı olan Çaydamarspor maçının başlama saatini bekliyoruz. Ligin İlk maçında sahadan 3 puan ile ayrılmak için  elimizden geleni yapacağız. ’dedi.

Editör: TE Bilişim