Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Akınspor, pilot takımı için Ereğli Göztepespor ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.  
Ereğli Akınspor yönetimi, pilot takımı konusunda  Ereğli Göztepespor yönetimi ile bir araya geldiklerini ve kendileri ile prensiple anlaşmaya vardıklarını belirttiler. 
Her iki takım önümüzdeki günlerde bir araya gelerek resmi imzaları atmaları bekleniyor.  
Pilot takımı konusunda Ereğli Göztepespor  ile prensiple anlaşmaya vardıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Akınspor Yönetimi şu ifadelere yer verdi:"Bilindiği üzere alt yaş kategorilerinde başarılı sezonlar geçiren bölgemiz gençlerinin geleceğini düşünen Ereğli Göztepespor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde; kendilerini Pilot Takımımız olarak görmenin bizleri gururlandıracağını, aynı zamanda bölgemiz gençlerine birlikte çok daha iyi imkanlar sunarak onları daha iyi yerlerde görmenin ortak hedef olduğu konusunda hemfikir kalıp anlaşmaya vardığımızı bildiririz. Özellikle bölgemizdeki gençlerin futbola olan ilgisinin karşılıksız kalmaması, onlara futbolun doğrularını güzelliklerini aşılamayı amaç edindiğimiz bu yapılanmada; başta Ereğli Göztepespor Kulübü Başkanı Uğur Yalçın’a, Alt Yapı Sorumlusu Fuat Günay hocamıza ve diğer yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. El ele hep birlikte en güzel hedeflerimize. "ifadelerine yer verildi

Editör: TE Bilişim