Play-Off’ta  22  puanla lider durumda bulunan Kozlu Belediyespor ile 19 puanla ikinci sırada yer alan Gelikspor karşılaşacak. 
Gelikspor bu maçı 3 farklı kazanması halinde Kozlu  Belediyespor ile puan farkını eşitleyecek ve averajı da elinde bulundurarak şampiyonluk şansını son haftaya bırakacak.  
Ancak Kozlu Beldiyespor kazanması halinde ise ligin bitimine son hafta kala mutlu sona ulaşarak BAL’a yükselecek.  

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör  Lig play-off’un bitimine son iki maç kala Kozlu Belediyespor ile Gelikspor arasında BAL için şampiyonluk yarışı sürüyor.  
Lider Kozlu Belediyespor’un 8. Hafta maçında Çaydeğirmeni Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle oynamadan 3 puan alırken, Gelikspor ise deplasmanda Çaycumaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu ve şampiyonluk yarışında ise çok büyük yara aldı.   
A Grubunu namağlup lider bitiren Kozlu Belediyespor bu unvanını Play-off maçlarında da sürdürüyor. Yeşil Beyazlı ekip şuana kadar oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ile 22 puanla zirvede yer alıyor.
Kozlu Belediyespor, kalan son 2 maçında ise  9. Hafta maçında şampiyonluğa direkt belli edeceği maçta deplasmanda Gelikspor ile karşılaşacak. Ligin son ve 10. Hafta maçında ise sahasında Akınspor’u ile karşılaşacak.  
Kozlu Belediyespor, Gelikspor’u yenmesi yada  beraberlik alması halinde ligin bitimine son bir hafta kala şampiyonluğu garantileyerek BAL’ a yükselecek. 
B Grubunu lider bitiren ve play-off’larda BAL’a yükselmek adına kadrosuna önemli oyuncular katarak daha da güçlendiren Gelikspor’da şuana kadar 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ile 19 puan toplarken, lider Kozlu Belediyespor’un 3 puan gerisinde yer alıyor. 
Mavi-beyazlı ekip, 6. Hafta maçında lider Kozlu Belediyespor’un Çaycumaspor ile 1-1 berabere kalması ve kendisi ise evinde Akınspor’u 3-1 yenerek liderle puan farkını 1’e indirmişti. 
Liderle arasındaki puan farkını 1’e indiren Gelikspor, 7. Hafta maçında Çaydeğirmeni Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle oynamadan 3 puan alırken, lider Kozlu Belediyespor’da evinde Yenimahallespor’u 4-1 mağlup etmişti.
Ligin 8. Hafta maçında Gelikspor deplasmanda  Çaycumaspor’u yenerek 9. Hafta maçında şampiyonluğu belirleyecek Kozlu Belediyespor maçına moralli girmek istiyordu. 
Ancak mavi-beyazlı ekip 10 kişi kalan rakibini yenemedi ve karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak şampiyonluk adına çok önemli 2 puan bıraktı. 
Deplasmanda 2 puan bırakan Gelikspor, lider Kozlu Belediyespor’un Çaydeğirmeni Belediyespor ile oynaması gereken maçı 3-0 hükmen kazanması sonrasında puan farkı 3’e çıktı.  
Gelikspor aldığı bu beraberlik sonrasında şampiyon olabilmesi için 9. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde lider Kozlu Belediyespor’u yenmekten başka çaresi yok. 
Gelikspor, Kozlu Belediyespor’u 3 farklı skorla yenmesi halinde ligin son maçında avantaj yakalayacak. Ve ligin 10. Hafta ve son maçında  ise deplasmanda Yenimahallespor’u yenmesi halinde şampiyon olarak BAL’a yükselecek.  
Ancak Kozlu Belediyespor ile berabere ya da yenilmesi halinde ise bitime son 1 hafta kala şampiyonluğu Kozlu Belediyespor’a kaptıracak. 
GÖZLER 6 NİSAN ÇARŞAMBA’YA ÇEVRİLDİ 
Şampiyonluğu büyük ölçüde belirleyecek olan Gelikspor- Kozlu Belediyespor maçı 6 Nisan Çarşamba saat 15:00’da Gelik Stadı’nda oynanacak.
ŞAMPİYON DİEKT BAL’A ÇIKACAK. 2. DEVREK BELEDİYESPOR İLE  BAL İÇİN PLAY-AUT MAÇINDA KARŞILAŞACAK
Play-off’ta şampiyon olan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lige çıkacak. İkinci olan takım ise BAL için Devrek Belediyespor ile play-aut maçı oynayacak.
8. HAFTADA ALINAN TOPLU SONUÇLAR
Kozlu Belediyespor 3-0*Çaydeğirmeni Belediyespor
Çaycumaspor0-0Gelikspor
Ereğli Yenimahalle1–2Akınspor
9. HAFTA MAÇLARI ÇARŞAMBA 
Ereğli Akınspor -  *Çaydeğirmeni Belediyespor    
15:00    Gelik Sahası Gelikspor - Kozlu Belediyespor
15:00    Çaycuma İlçe Sahası Çaycumaspor- Yenimahalle

Editör: TE Bilişim