Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig  takımlarından İhsaniyespor’da yeni yönetim,  geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin ardından Okan Demirci  başkanlığında bir araya geldi.
Kozlu Yakamoz Cafe’de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren yönetim ardından ise görev dağılımını yaptı.  
BAŞKAN DEMİRCİ  İDDIALI KONUŞTU
Yapılan görev dağılımı sonrasında açıklamalarda bulunan İhsaniyespor’un yeni kulüp başkanı Okan Demirci : “İhsaniyespor köklü bir Kulüp ve bizim için çok özel bir kulüp. Kulübün kuruluşundan bugüne kadar İhsaniyespor’a emek veren, ayakta tutan ve bugünlere kadar getiren kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik heyet ve futbolcularıma, özellikle kulübü destekleyen ve katkı sunan camiamıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. 
Yeni yönetim kurulumuz genç, dinamik arkadaşlardan oluşturduk. Süper Amatör Ligde mücadele eden değerimiz İhsaniyespor’u camiamızın da kenetlenmesi birlik ve beraberliği ile bir üst liglere çıkarmayı hedefliyoruz. 
Yeni sezonda da takımımızın geçmiş yıllarda formasını giymiş, takım kaptanlığını yapmış Fethi Cinal hocamız antrenörlük yapacak. 
Onun tecrübelerinden de yararlanacağız. Yeni sezonda şimdiden tüm takımlara başarı temennisinde bulunuyoruz. Yeni yönetimimiz İhsaniyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İŞTE GÖREV DAĞILIMI
Kulüp Başkanı Okan Demirci
Başkan Yardımcısı: Ömer Atasoy
Başkan Yardımcısı: Fatih Mehmet Dursun
Futbol Şube Sorumlusu: Yiğit Atalar
Genel Kaptan: Süleyman Topaloğlu
Genel Kaptan Yardımcısı : Berat Karaveli
Genel Sekreter : Ümit Karaarslan
Sayman : Ali Kaya
Lokal Amiri : Ergin Karakaş
Basın Sözcüsü : Eray Bilgin