Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından Kdz. Ereğli temsilcisi Çiğdemlispor 'da  yönetim, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme adına iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Geçtiğimiz günlerde iç transferde 8 oyuncu ile anlaşan yeşil-beyazlı yönetim, dış transferde de   geçtiğimiz sezon Hendek Yeşilyurt Belediyespor forması giyen tecrübeli golcü oyuncu Okan Çelik ile anlaştı. 
Golcü oyuncu bu akşam saatlerinde Çiğdemlispor yönetimi ile bir araya geldi ve yapılan görüşmede tüm şartlarda anlaşarak kendisini yeşil-beyazlı beyazlı yapan imzayı attı.
Golcü oyuncu ile anlaştıklarını kulübün resmi sosyal medya hesabından duyuran Çiğdemlispor yönetimi şu ifadelere yer verdi: "Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda, daha önce Akçakocaspor, Alaplı Belediyespor, Kozlu Belediyespor formaları giyen geçtiğimiz sezon Hendek Yeşilyurt Belediyespor forması altında başarılı performansı ile dikkat çeken forvet oyuncusu Okan Çelik ile 2022-2023 sezonu için anlaşmış bulunuyoruz. Oyuncumuza sağlıklı, kazasız bir sezon diliyoruz."denildi.

Editör: TE Bilişim