Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim, 3 Mart 1992 yılında Kozlu Grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 şehit madencinin isimlerini yaşatmak amacıyla bastırmış olduğu Şehit Madenci formalarının satışını sürdürüyor.

Zonguldak Kömürspor A. Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil'in ziyaret ederek, "Hakan Yeşil" ismi yazılı 67 numara madenci forması hediye etti.

KÖMÜRSPOR'UN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Ziyarette konuşan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, "Zonguldak Kömürsporumuzun, şehit madencilerinin isminin yazılı olduğu formayı bize takdime geldiler. Çok güzel düşünmüşler. Bildiğim kadarıyla son maçlarına da bu forma ile çıktılar. Zonguldak madenlerle özdeşleşmiş bir şehir. Zonguldak Kömürsporumuzun, Zonguldak’ta ki ve madenlerde ki önemi, bağı çok kuvvetli. Bizde eskiden olduğu gibi Zonguldak Kömürspor’a destek çıkmaya çalışıyoruz ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.  Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ı temsilen Türkiye liglerinde farklı noktalarda boy gösteren bir ekibimiz. Her zaman yanında olmaya devam edeceğiz"dedi.

GMİS ZONGULDAK'IN GÖZ BEBEĞİ
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk İse yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: " GMİS, Zonguldak’ta merkezde olan tek sendika. Zonguldak’ın gözbebeği. Maden işçileri bizim gözbebeğimiz. Biz belediye başkanlarını, siyasi il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Hakan Başkanımızı da ziyaret ettik. Türk Metal Sendikası’na yapılan projeyi kendilerine anlattık. Bu sayede kendilerine de yük olmayacağını belirttik. Gönüllülük esasına dayanan bir forma projesi olduğunu anlattık. Başkanım da ‘Biz bu proje üzerinde çalışıyoruz. Gerekeni yapacağım.’ dedi. Bizde sendikamızın talebi doğrultusunda formaları teslim edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz"dedi.