ZHABER Spor muhabirimiz Selçuk Koçaklı'nın köşesinde yer verdiği "GALİBİYETİ HAK ETTİK, ÇUBUKLU FORMA" yazısına Zonguldak Kömürspor yönetimi sessiz kalmadı.

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, "Çubuklu Forma geliyor" diyerek müjdeyi verdiler.

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldak Kömürspor renklerini şehit madenci kanından aldığı kırmızı-lacivertli renkleri barındıran klasik çubuklu formasına kavuşuyor. Uzun süredir çubuklu forma ile sahaya çıkmayan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, yönetimin anlaşdığı firma çubuklu formayı biran önce bitirmesi halinde 12. Hafta Devrek İlçe Stadı'nda oynayacakları Hacettepespor maçında sahaya çubuklu forma ile çıkacaklar.

YENİ FORMALARIMIZ YOLDA

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, " Yeni Formalar için siparişimizi verdik. Çok güzel modeller seçtik. İçinde çubuklu formamızda yer alacak. İnşallah anlaştığımız firma formaları biran önce bitirirse 12. Hafta maçı olan Hacettepespor maçında futbolcularımız sahaya yeni forma ile çıkacak" dedi

ÇUBUKLU FORMA GELİYOR

Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, ise "ÇUBUKLU FORMA GELİYOR" diyerek müjdeyi verdi.

Editör: TE Bilişim