Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Hakan Yüksel, 4 yıl sonra asaleten atandı.

HAKAN YÜKSEL MÜDÜR OLARAK ATANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atanan Hakan Yüksel, müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Yüksel" Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin tensipleri, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun teveccühleri ile Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.

Bu süreç içerisinde şahsıma güvenen desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime, arkadaşlarıma ve aileme şükranlarımı sunarım. Allah utandırmasın. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşaallah" ifadelerine yer verdi.

HAKAN YÜKSEL KİMDİR?

1976 Zonguldak doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Zonguldak’ta tamamlayan Hakan Yüksel, 2001 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Spor hayatı Oldukça renkli olan Yüksel’in Taekwondo, futbol ve hentbol branşlarında lisanslı olarak spor ve çeşitli branşlarda antrenörlük yaptı.

2012 – 2014 yılları arası Görme Engelliler Federasyonu İl Temsilciliği görevini yapan Yüksel, Goal Ball Merkez Hakem Kurulu görevinde de bulundu. 

2009 – 2015 yılları arasında birçok Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlarda görev aldı. Görme Engelliler Dünya Oyunları Goal Ball Avrupa Şampiyonası Uluslararası 23 Nisan Çocuk Oyunlarında görevlerde bulundu.

Çeşitli kulüplerde yöneticilik yapan Hakan Yüksel evli ve 2 çocuk babasıdır.