Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  Şube Müdürleri, Yurtkur il ve ilçe müdürleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Merkez ve İlçe Gençlik Merkezi müdürleri ile bir araya gelerek, Zonguldak merkez, ilçe ve beldelerde yapılan ve yapılacak yatırımlar başta olmak üzere,  yaz döneminde İlçe Müdürlükleri ve Gençlik Merkezleri’nde gerçekleştirilecek faaliyetler konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. 

“Gençliğe hizmet, geleceğe hizmettir” parolasıyla gerçekleştirilen toplantıda geniş kapsamlı çalışmalar masaya yatırıldı, görev dağılımları yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ve müdürlerin birlik içinde oldukları gözlenen toplantının yararlı geçtiği öğrenirken, yaz döneminin Zonguldak spor camiası ve gençler açısından dolu dolu etkinliklerle geçmesi bekleniyor.

Konu hakkında sosyal medya hesabında. Açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "Yapılan toplantıda Şube Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ve Yurt Müdürlerimiz ile birlikte değerlendirme, planlama ve Yenilikçi yaklaşım ile yeni dönemde yapacağımız çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik" dedi.

Editör: TE Bilişim