Kastamonu ilinde gerçekleşen Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Türkiye Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Şampiyonada Zonguldaklı Bengisu Şen birinci olurken Ensar Korkut ise 4’üncü oldu.

Türkiye şampiyonasında başarı gösteren sporcular, Alaplı Gençlik Spor İlçe  Müdürü Erhan Yavaş ve Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut ile birlikte Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu 2021 Türkiye Şampiyonası Kastamonu Bölge Elemeleri Genç Kızlar Bölge Birincisi Bengisu Şen ve 10-11 yaş minikler bölge 4.sü Ensar Korkut beraberinde  Alaplı Gençlik Spor İlçe  Müdürü Erhan Yavaş ve Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e Türkiye Şampiyonası Kastamonu bölge elemeleri sonrası  ziyarette bulundular” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim