Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kilimli Gençlik Merkezi, Ahi Evran-ı Veli Yılı etkinlikleri kapsamında 6 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan ‘Genç Girişimciler Fuarı’ hazırlıklarına başladı.  
Proje ile ilgili açıklama yapan Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, “Kilimli Gençlik Merkezi olarak geliştirdiğimiz bir proje. Bu proje ile, evlerinde resim, el işleri vb. gibi şeyler yapan gençlerimizi haftanın belirli günlerinde gençlik merkezimizde sergileyecekler. Hem onların bütçelerine katkı olacak, hem de insanlar yaptıklarını görecekler. Gençlerimizin evlerinde yapmış oldukları ürünleri sergiletmeyi hedefliyoruz. Özgüvenleri yerlerine gelecek ya da belki de kendilerine iş imkanı sunacaklar.” 
Öte yandan, Kilimi Gençlik Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “2021 Ahi Evran-ı Veli Yılı etkinliklerimiz kapsamında planladığımız ' Genç Girişimciler Fuarı' için ilçemizin yetenekli gençleri hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 06 Temmuz Salı günü
Saat:16.00 'da başlayacak olan Genç Girişimciler Fuarında yerini al, Yaz boyunca ürünlerini sergileme ve pazarlama fırsatı bul.”

Editör: TE Bilişim