Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Play-off 9. hafta maçında şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşmada Gelikspor ile Kozlu Belediyespor karşı karşıya geldi.
Hakan Ergin, Emir Kılçarslan ve Arif Emre Harmanbaşı hakem üçlüsünün yönettiği ve 90 dakika boyunca heyecanlı ve zevkli geçen karşılaşma Gelikspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gelikspor aldığı bu galibiyet sonrasında 19 olan  puanını 22 yaparken, Kozlu Belediyespor ise play-off'ta aldığı ilk yenilgi ile 22 puanda kaldı.
Play-off'un bitimine son hafta kala iki takımın puanları eşitken, şampiyon olarak BAL'a çıkacak olan takım ise son hafta oynanacak olan maçlar sorasında belli olacak.
İlk maçta Gelikspor'u 2-0 yenerek averajını koruyan Kozlu Belediyespor, ligin son maçında Pazar günü evinde Akınspor'u ağırlayacak. Yeşil-beyaz ekip Akınspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan ederek, BAL'a çıkacak.
Gelikspor ilk maçta Kozlu Belediyespor'a 2-0 yenilmesi ve bugün ise 2-1 kazansa da averajını kaybetti. Mavi-Beyazlı takım ligin son maçında Pazar günü deplasmanda Yenimahallespor ile karşılaşacak.
Gelikspor, Yenimahallespor'u yense bile,  şampiyon olabilmesi için Kozlu Beleldiyespor'un Akınspor'a yenilmesini bekleyecek.
Öte yandan ev sahibi Gelikspor'a 3 puanı getiren golleri 61'de Kadret ve 76'da ise Ali Evsat Aydın'dan geldi. Konuk ekip Kozlu Belediyespor'un tek sayısını ise 35'de Fatih Deniz'den geldi.

 

Editör: TE Bilişim