3 Nisan Pazar günü oynanacak olan 7. Hafta maçlarında Gelikspor zorlu deplasmanda Çaycumaspor ile karşılaşacakken, lider Kozlu Belediyepor ise Çaydeğirmeni Belediyespor ile oynaması gereken maçı 3-0 hükmen kazanacak.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-off’un 7. Hafta maçları 3 Nisan Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile devam edecek.

Gelikspor zorlu deplasmanda Çaycumaspor’a konuk olacakken, lider Kozlu Belediyepor ise Çaydeğirmeni Belediyespor ile oynaması gereken maçı 3-0 hükmen kazanacak ve puanını da 19’dan 22’ye çıkaracak. 

Gelikspor ise 18 puanla bulunuyor. Lideri yakından takip eden Mavi-beyazlı ekip şampiyonluk şansını sürdürmesi adına mutlak zorlu deplasmanda  Çaycumaspor’u yenmekten başka çaresi yok.

Gelikspor, Çaycumaspor’u yenmesi halinde 6 Nisan Çarşamba günü evinde lider Kozlu Belediyespor’u ağırlayacak. Play-off şampiyonu bu maçta kesinlik kazanabilir. 

Öte yandan Zonguldak İl Hakem Kurulu, Çaycumaspor- Gelikspor ve Yenimahallespor- Akınspor maçlarını yönetecek hakemleri de açıkladı.

İŞTE MAÇLARIN HAKEMLERİ

Saat 15.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Akınspor (Yağız Uzun, Şaver Şentürk, Berivan Arıcan)

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Gelikspor (Emre Kunduracı, Sinan Günaydın, Yunus Karaçengel)

Kozlu Belediyespor-Çaydeğirmeni Belediyespor: 3-0 Hükmen

PUAN DURUMU

LİGDE KALAN İKİ HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE

9. HAFTA : 6 Nisan Çarşamba Gelikspor- Kozlu Belediyespor, Çaycumaspor-Yenimahallespor, Akınspor- Çaydeğirmeni (hükmen 3-0)

10. HAFTA 10 Nisan Pazar Kozlu Belediyespor-Akınspor, Yenimahalle Akınspor, Çaydeğirmeni Belediyespor- Çaycumaspor(Hükmen 3-0

Editör: TE Bilişim