Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor’da teknik adam Serkan Bankoğlu’nun istifası sonrasında göreve gelen Kilimli Belediyespor teknik adamı Kerem Şenel, 1-1 berabere kaldıkları Maltepespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Maltepespor karşısında oynanan futbol ve alınan 1-1’lik beraberliğin önemli olduğunu ancak galibiyeti kaçırdıklarını belirten teknik adam Kerem Şenel,  kazanabileceğimiz maçı 1-1 berabere bitirdik ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca Şener, Pazar günü evlerinde oynayacakları grubun son maçı olan Bulvarspor karşısında kazanmak için sahada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

 ‘’KAZANABİLECEĞİMİZ MAÇI 1-1 BERABERE BİTİRDİK’’
Maltepespor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu ancak kazanabilecekleri maçı 1-1 berabere bitirdiklerini belirten Şenel, ‘’Takımı genel olarak iyi gördüm, diri gördüm. Ellerinden geleni yaptılar. Pozisyonlara girdik gol attık, daha da atabilirdik. Ama futbol bu Maltepespor’unda bizimde iddiası olmayan bir maçtı. Ancak kazanabileceğimiz maçı 1-1 berabere bitirdik. Ben göreve geldiğim gün söyledim kalan iki maçı  en iyi şekilde bitirip sezonu öyle kapatmak istiyorduk. Dediğim gibi ben Maltepespor karşısında oynanan futboldan, mücadeleden memnunum’’ dedi.  

‘’SEZONUN SON MAÇINDA LİDERİ YENMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’
Maltepespor maçını geride bıraktıklarını Pazar günü evlerinde oynayacakları lider Bulvarspor maçını düşündüklerini belirten Şenel, ‘’Maltepespor maçı bizim için artık geride kaldı.  Ligin son maçında evimizde grubu lider tamamlayan Bulvarspor ile karşılaşacağız. Bulvarspor iyi bir takım, geniş bir kadroları da var. Ancak rakibin iyi ya da geniş kadrosu bizi ilgilendirmiyor, sahaya çıkıp  sezonun son maçında Bulvarspor’u yenerek ligi tamamlamak istiyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilişim