Süper Lig’de transfer döneminin başlamasına az bir süre kala temaslarını hızlandıran Galatasaray özellikle gol yollarında yeni bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Birçok isimle temas halinde olan Sarı-Kırmızılı ekipte gündeme gelen isimlerden biri de Hertha Berlin forması giyen Piatek olmuştu.

Genoa’nın da devreye girmesiyle çıkmaza giren transferde flaş bir gelişme yaşandı.
İşte detaylar…
Süper Lig’de ilk yarının sonuna gelinirken, devreyi topladığı 27 puanla zirvenin 19 puan gerisinde 10. sırada tamamlayan Galatasaray’da gündem transfer…

Beklentilerin oldukça gerisinde bir görüntü çizen Sarı-Kırmızılılar, 12 Ocak’ta başlayacak transfer dönemini en verimli şekilde tamamlamak isterken temaslarına hız vermiş durumda. Kalçasından operasyon geçiren Diagne’den ve Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek Mısırlı forvet Mostafa Mohamed’den yararlanamayacak olan ve bu sebepten gol yollarında yeni bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’da, listede bulunan isimlerden biri de Polonyalı futbolcu Krzysztof Piatek’ti.

Andriy Shevchenko’nun takımı Genoa’nın da Piatek için temasta olduğu bilinirken, İtalyan basınında Galatasaray ve Genoa’nın transfer yarışına dair flaş bir iddia ortaya atıldı.

PIATEK GENOA’YA SICAK BAKMIYOR!

Calcio Mercato’nun haberine göre Piatek, Genoa’ya sıcak bakmazken, Polonyalı golcünün Galatasaray ile görüşmelere çoktan başladığı ifade edildi.

“ANLAŞMAYA BİR ADIM KALDI”

Haberde, Polonyalı golcünün kariyeri açısından önemli bir karar alma arifesinde olduğu söylenirken, Galatasaray’ın teklifinin hem ekonomik hem de sportif açıdan çok daha çekici olduğu belirtildi. Piatek, Genoa’da Avrupa sahnesinde kendini göstermesinin Galatasaray’a göre çok daha zor olduğu için teklife sıcak bakmıyor. Hatta habere göre sarı-kırmızılı ekibin Polonyalı golcüyle anlaşmasına bir adım kaldığı ifade edildi.

24 MİLYON EURO…

2018 yazında Cracovia’dan 4,5 milyon Euro karşılığında Genoa’ya Transfer olan Piatek, Ocak 2019’da 35 milyon Euro’ya Milan’a transfer olmuş, Ocak 2020’de ise 24 milyon Euro karşılığında Hertha Berlin’in yolunu tutmuştu.

Editör: TE Bilişim