Süper Lig'de transfer tescil döneminin resmen başlamasının ardından takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Son şampiyon Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın ardından forvet arayışlarına hız verirken Galatasaray da İspanya'dan flaş bir hamle yapmak üzere. İspanya'nın saygın gazetelerinden AS, Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferini bitirdiği isimleri son dakika olarak duyurdu

İSPANYA'DAN OLAY İDDİA: G.SARAY VE BEŞİKTAŞ TRANSFERİ BİTİRDİ
Süper Lig'de transfer döneminin resmen başlamasının ardından dev kulüpler eksikliklerini tamamlamak adına çalışmalarını hızlandırdı. İspanyol basını Beşiktaş ve Galatasaray'ın bitirme aşamasında olduğu transferleri son dakika olarak duyurdu

BEŞİKTAŞ TRANSFERE HIZ VERDİ
Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ta birçok oyuncuyla yollar ayrılırken transfer için çalışmalar hız kazandı.

SERGEN YALÇIN'LA İMZALAR ATILIYOR
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında sözleşme yenileme görüşmelerinin devam ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Sergen Yalçın ile imza aşamasına gelen Beşiktaş'ta transfer görüşmeleri hız kazandı.

ABOUBAKAR TAKIMDAN AYRILDI
Beşiktaş'ta kazanılan şampiyonluğun en büyük mimarlarından Vincent Aboubakar takımdan ayrıldı ve Al Nassr'a transfer oldu. Aboubakar ile anlaşamayan Beşiktaş'ta forvet arayışları sürüyor.

CENK TOSUN EVERTON'A DÖNDÜ
Aboubakar'ın yanı sıra Cenk Tosun'un da Everton'a dönmesi Beşiktaş'ta forvet eksikliğini iyiden iyiye hissettirdi. Yönetim Aboubakar ve Cenk Tosun'un yerini doldurabilecek kalitede bir golcüyle anlaşmak üzere.

DIEGO COSTA HAMLESİ
İspanya'nın en saygın gazetelerinden AS, Beşiktaş'ın Diego Costa transferini bitirmek üzere olduğunu iddia etti. Beşiktaş'ın Diego Costa ile yıllık 2.5 milyon Euroda el sıkıştığı ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR
Diego Costa'nın menajeri de Beşiktaş görüşmelerini doğruladı. Geçtiğimiz sezonun Ocak ayında Atletico Madrid'den ayrılan ve 6 aydır takım bulamayan Diego Costa'nın Türkiye'ye sıcak baktığı vurgulandı.

LİMİTLER BELİRLEYİCİ OLACAK
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın onay vermesi halinde Diego Costa imzayı atacak. Beşiktaş, Costa'nın dışında diğer alternatiflerle de görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş'ta hedef TFF'nin belirlediği limitleri aşmamak.

AS'TAN BİR İDDİA DAHA: GALATASARAY ANLAŞMA SAĞLADI
AS Gazetesi, Beşiktaş - Diego Costa haberinin devamında Galatasaray'ın da bitirme aşamasında olduğu transferi duyurdu.

BAŞKANLIK SEÇİMİ SONRASI NETLİK KAZANACAK
Galatasaray'da Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara transferleri resmiye kazandı. Sarı Kırmızılılarda diğer transferler başkanlık seçiminin ardından netlik kazanacak. Fatih Terim'in verdiği transfer listesi doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor.

SARACCHI KULÜBÜNE GERİ DÖNDÜ
Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona eren Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi kulübü Leipzig'e geri dönmüştü. Saracchi'yi yeniden kiralamak isteyen Galatasaray oyuncunun menajerinden gelen cevapla hedef değiştirdi.

MENAJERİ 'İSPANYA VEYA İNGİLTERE' DEDİ
Saracchi'nin menajeri oyuncusunun kariyerine İspanya veya İngiltere'de devam etmek istediğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray diğer alternatiflere yöneldi.

GÜNDEMDEKİ İSİM ALEX MORENO
AS'ta yer alan habere göre Galatasaray, Alex Moreno'yu kiralamak üzere. Galatasaray'ın Real Betis'le görüşmelerde sona gelindiği ve transferin kısa süre içinde resmiye kazanacağı aktarıldı.

MORENO, GALATASARAY'LA ANLAŞTI
Alex Moreno'nun Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı ve kulüplerin anlaşmasının ardından Sarı Kırmızılılara imza atacağı kaydedildi. Galatasaray, Alex Moreno'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Alex Moreno'nun 19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminin ardından İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim