Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olarak bir darbe daha aldı. Sarı kırmızılılarda gözler transfere çevrilirken, yönetim adımlarını hızlı atma kararı aldı.

Sarı kırmızılılar, ligin yeni ekibi Giresunspor'u sahasında konuk etti. Cimbom, zorlu mücadeleden 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray'ın, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 22'ye çıkmış oldu.

Ligde 20 hafta sonunda 10. sırada yer alan Cimbom'da, Burak Elmas ve yönetimi, kötü sonuçlar sonrası transfer operasyonunu hızlandırdı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda kaleci transferi için girişimlere başlayan Galatasaray, İngitere Premier Ligin dev takımlarından bir fıle bekçisini gündemine aldı.

G.SARAY'DAN BERND LENO BOMBASI!

Sarı kırmızılılar, Arsenal'in Alman fıle bekçisi Bern Leno için girişimlere başladı. Cimbom, deneyimli eldivenin menajeriyle ilk teması sağladı.

Ingiliz ekibinin transferde kolaylık sağlayacağı öğrenilirken, Leno'nun da uzun süreli bir kontrata 'hayırdemeyeceği ve Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

1.90 boyundaki Alman oyuncu, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 6 karşılaşmaya çıktı ve 10 gol yedi. Arsenal'de fazla süre alamayan Leno'nun sözleşmesi ise 2023 yılında sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Leno, Alman Milli Takım'ında da 9 müsabakada görev aldı.

Editör: TE Bilişim