Yaz transfer döneminin sonuna yaklaşılmasıyla çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Orta saha takviyesinin yanı sıra kanat bölgesini de güçlendirmek için arayışlarını sürdüren sarı-kırmzılıların, Rus ekibi Zenit'te forma giyen Arjantinli futbolcu için yaptığı teklif ortaya çıktı.Alınan son bilgilere göre Galatasaray, Zenit ile sözleşmesinin son senesine giren Emiliano Rigoni için girişimlere başladı.

"SÖZLEŞMESİNİ UZATIP BİZE KİRALAYIN"
Kulübüyle 1 yıllık kontratı bulunan 27 yaşındaki Arjantinli oyuncu için, "Sözleşmesini uzatıp bize kiralayın" teklifi yapıldı. TuttoSport'un haberine göre; İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. Cimbom bu transferi cüzi bir bedelle de noktalayıp oyuncunun bonservisini alabilir.

EMILIANO RIGONI KİMDİR?
Arjantin doğumlu olan 27 yaşındaki oyuncu, futbol kariyerine ülkesinin takımlarından Belgrano'da başladı.
Sonrasında 1.55 milyon Euro karşılığında Independiente takımına transfer olan Rigoni, burada yakaladığı müthiş çıkışla 2017 yılında 9 milyon Euro'ya Rus ekibi Zenit'e transfer oldu.
Sonrasında İtalya'ya giden oyuncu, Atalanta ve Sampdoria gibi kulüplerde de forma giydi.
1.80 boyunda olan Rigoni, çift ayağını da kullanma becerisine sahip.
Kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, bu sezon Zenit formasıyla 7 mücadeleye çıkarken, gol ve asist katkısı yapamadı..

Editör: TE Bilişim