Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Muhammet Cüntay ve Murat Candaş dün Zonguldak Kömürspor’un 1-0 yendiği Uşakspor maçı sonrasında Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile bir araya geldi.  

Zonguldak Kömürspor yönetimi, Vedat Öztürk’e ismi yazılı olan 67 numaralı madenci forması hediye etti.

Başkan Vedat Öztürk, madenci forması için Zonguldak Kömürspor yönetimine teşekkür ederken, 100 adet madenci forması alarak kulübe 10 bin TL destekte bulundu.

Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim kulübe gelir amaçlı Kozlu Grizu faciasından yaşamlarını yitiren 263 şehit madenci anısına bastırılan madenci formalarının satışlarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Kömürspor'un bastırmış olduğu şehit madenci formalarından 100 adet forma satın alarak kulübe 10 bin TL destekte bulundu. 

VEDAT ÖZTÜRK: “KÖMÜRSPOR VE FORMA AŞKI ÇOK FARKLI”

Başkan Vedat Öztürk, “Zonguldak Kömürspor’a her zaman desteklerimiz devam edecektir. Bizim için Zonguldak Kömürspor ve forma aşkı çok farklı. Parayla pulla bunun değeri ölçülmez. Elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz.” dedi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK: “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ise; “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldu. Yanımızda olmaya da devam edecek. Onun gönlü güzel zaten. Belediye Başkanlarımız forma kampanyamıza destek vermeye devam ediyorlar. Vedat Başkanımızla geçte olsa bir araya geldik. Kendisi sağ olsun bizi kırmadı. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

ARSLANTÜRK: “BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ’’

Zonguldak Kömürspor’un taraftar gruplarından Genç Zonguldaklılar’ın tribün lideri Taner Arslantürk ise Vedat Öztürk’ün desteğinin ardından yapmış olduğu açıklamada, “Başkanımız her zaman taraftarın da yanında oldu. Taraftarlarında destekçisidir. Başkanımızı çok seviyoruz. Bugün ki yapmış olduğu hamle her zaman gönüllerdedir.” ifadelerine yer verdi.

Öztürk, Ayrıca Zonguldak Kömürspor’un Uşakspor gibi önemli takımı 1-0 yendiği içinde futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Editör: TE Bilişim