Zonguldak başta olmak üzere 81 şehirde tüm amatör futbolcular liglerin başlaması için Ankara’da bir araya gelerek seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmayı hedefliyor.

TFF tarafından Pandemi nedeniyle başlatılmayan Amatör Ligler futbolcuları çileden çıkardı. Amatör futbolcular geçtiğimiz günlerde liglerin neden oynanmadığı konusunda Ankara’da bir araya gelerek Gençlik ve Spor Bakanlığını protesto ettiler. Yaptıkları eylem sonrasında, Spor Bakanı Yardımcısı Mehmet Baykan futbolcu temsilcileriyle akşam saatlerinde bir görüşme yaparak konu hakkında durum değerlendirmesi yaptı. 

Yapılan toplantı sonrasında Amatör liglerin oynanıp oynanmaması konusunda henüz açıklama yapılmaması, amatör futbolcuları ise iyice çileden çıkardı.  Seslerini duyuran ancak istedikleri açıklamayı bir türlü alamayan amatör futbolcular, Ankara’ya giderek bu sefer seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmayı hedefliyor. Amatör futbolcular kısa sürede Ankara’da bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan liglerin başlatılması konusunda destek isteyecekler. 

Amatör futbolcular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda
‘’Türkiye’deki AMATOR FUTBOLCULAR olarak Ankara’da toplanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşmadan hiç bir şekilde Ankara’dan ayrılmayacağız’’ ifadelerine yer verdiler.

Editör: TE Bilişim