Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik adamı Barış Şeref, Çaycuma kampı başta olmak üzere, transfer ve genç oyuncu Atalay Yıldırım hakkında önemli açıklamada bulundu.

Çaycuma kampının çok iyi geçtiğini söyleyen Şeref, "Çaycuma Kampımız beklediğimizden çok çok daha iyi geçti. Herkes antrenmanlara katıldı. Hiçbir sıkıntı ve sakatlık yaşamadık" ifadelerine yer verdi.

Şeref transfer konusuna da değinerek, bir forvet oyuncu ile görüşüldüğünü, ancak oyuncunun Kulübü ile bonservis bedelinde anlaşmaya çalışıldığını aktardı.

KAMP ÇOK VERİMLİ GEÇTİ...

Çaycuma'da yapılan kampın çok verimli geçtiğini belirten Şeref, "Kampımız beklediğimizden çok çok daha iyi geçti. Herkes antrenmanlara katıldı. Hiçbir sıkıntı ve sakatlık yaşamadık. Taktik, kuvvet gücü ve parametrelimizi de uyguladık. Programımız ne ise harfiyen uyguladık. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Çok verimli geçti. Yaptığımız kampın ardından bugün itibariyle kampı terk ettik ve Zonguldak’tayız. Bugün tüm takım izinli. Yarın saat 16.00'da Fener Sentetik sahada tam kadro çalışacağız." dedi.

FORVET İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Zongudak Kömürspor yönetiminin takıma acilen forvet alınması konusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şeref, "Transfer konusunda 1 tane forvet bekliyoruz. Görüştüğümüz bir oyuncu var, ancak isim veremem. Şuanda oyuncuyla Kulübü ile bonservis bedelinde anlaşmaya çalışıyoruz. Bonservis problemimiz var. Bekliyoruz. Henüz net bir şey belli değil.” dedi.

ATALAY YILDIRIM ÇOK İYİ BİR KUMAŞ
Galatasaray'ın alt yapısında gelen genç oyuncu Atalay Yıldırım'ın çok iyi bir kumaş olduğunu belirten Şeref, "Atalay iyi bir çocuk kumaşı var gerçekten. Genç, kumaşı olan, topu bilen bir oyuncu. Altyapısı gerçekten iyi ve geleceği düşünen bir çocuk, illaki bize faydası olacağını düşünüyorum" dedi

Editör: TE Bilişim