TFF 3. Lig’de oynadığı  5 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda da Elazispor’u eleyen Diyarbekirspor, ligde şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor. Zonguldaklı Teknik Adam Şenol Demir, Diyabekirspor'un başına geçtiği günden buyana başarılı bir grafik çizerken, takımı şampiyon yapmak için gecesini gündüzüne katıyor. 
Diyarbekirspor'u şampiyon yapmak için çalıştıklarını belirten  Demir, “Bizim için sevindirici. Tabi oynanmamış 23 müsabaka daha var. Bitmiş bir şey yok. Başarı ile bitirmek kolay değil. Zor bir lig. Güçlü takımlar var. Potansiyelimizde var. Çocuklar gerçekten inanmaya başladılar. Şu an için iyi durumdayız. İnşallah sezon sonunda da iyi yerde olmayı çok istiyoruz. O şampiyonluğu bu şehre kazandırmayı da çok istiyoruz.” şeklinde konuştu. 
FUTBOL DEĞİŞİK BİR OYUN 
Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’e yükseldiği sezonda takımın başında olan ve tarihe adını ‘Şampiyon Teknik Adam’ olarak yazdıran Demir, “Futbol çok değişik bir oyun. İyi giderken imparator oluyorsun ama işler kötüye giderken de durumlar daha farklı oluyor. Havaya girmeden, gevşemeden biz işi sıkı tutarak takımı şampiyon yapalım. Kimin ne dediği çok önemli değil. 2 buçuk milyonluk bir şehir Diyarbakır. Tesisleri olsun, stadyumu olsun her şeyiyle  üst ligleri hak ediyor. Bizde takımı üst liglere taşımayı çok istiyoruz. İyi de bir ekibim var. birlik ve beraberlik gayet iyi. İnşallah sonunda da hedefe ulaşırız.” dedi.
ZONGULDAKSPOR GÖZÜMÜZÜN NURU 
Zonguldak halkından destek beklediğini ifade eden Demir, “Biz burada Zonguldak şehrini temsil ediyoruz. Destek gelmesi çok önemli. Destek olanlara teşekkür ediyorum. Zonguldak Kömürspor’a başarılar diliyorum. Elmas başımızın tacı, gözümüzün nuru. Tekrar güzel günleri inşallah onlarda yaşarlar.” dedi. 
FORMANIN HAKKINI VERSİNLER YETER
Ziraat Türkiye Kupası 2. Elem Turu’nda Elazizspor ile karşı karşıya gelen Diyarbekispor, deplasmanda rakibini 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Diyarbekirspor 3. Tur müsabakaları kapsamında ise Perşembe günü saat 15:30’da Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Kupa müsabakaları ile ilgili konuşan Demir, “Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk maçta genç arkadaşlarımıza şans verdik. Onlarda şanslarını çok iyi değerlendirdiler. Sakarya’da da aynı şekilde olacak. Gençler de bu fırsatları değerlendirip kendilerini gösterecekler. Şehrimizi temsil etsinler. Giydikleri formanın hakkını versinler. Onlardan beklentimiz bu.” dedi.

Editör: TE Bilişim