Fenerbahçe Spor Kulübüne ait lisanslı ürünlerinin satıldığı gezici Fenerium TIR'ı Zonguldak’ın Devrek İlçesine gelmesine rağmen, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından satışına izin verilmediği iddia edilmişti.

Konu ile ilgili Fenerium Tır yetkilisi açıklamalarda bulunarak uzun süre ısrar ettiklerini ancak izin alamadıklarını belirtmişti.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Z HABER’e açıklamalarda bulunarak TIR’ın neden Devrek’te satış yapmadığını açıkladı.

Devrek’in nüfusunun artması nedeniyle Fenerium TIR’nın her zaman oldukları yerde olamayacağını belirten Bozkurt, “Ya başka yere ayarlayalım ya da gününü başka zamana ayarlasınlar” ifadelerine yer verdi. 

BEN KOYU BİR FENERBAHÇELİYİM HATTA KONGRE ÜYESİYİM
Fenerium TIR’ın Devrek İlçesinde satışına izin vermeme gibi bir durum asla olmadığını belirten Başkan Çetin Bozkurt, sosyal medya üzerinden de linç yediğini belirterek: “Gurbetçilerimiz  Devrek’e gelmesi nedeniyle nüfusumuz 120 bin oldu.  Fenerium TIR’nın  ise her zaman oldukları yere koyma şansları olmadığını ya başka yer ya da başka zaman olması gerektiğini belirttim. Çünkü Devrek kilitlendi.  Olay bundan ibaret.  Ben özellikle şunu söyleyim. Ben koyu bir Fenerbahçeliyim ayrıca kongre üyesiyim. Ben Sayın Başkanımız Ali Koç’la da sürekli görüşen biri olduğum gibi hemşerimiz Mesut Özil’le de görüşen biriyim. Asla Fenerium TIR’ını satışına izin vermeme gibi bir durum yok. Sadece yanlış anlaşılma olmuş.’’ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim