Fenerbahçe'nin Joachim Löw ısrarı sürüyor. Sezon sonuna kadar gemiyi İsmail Kartal ile limana taşıyacak sarı-lacivertliler gelecek sezon dünyaca ünlü bir hocaya takımı emanet etmek istiyor. Bir süredir Löw ile temaslarını sürdüren yönetim, Alman çalıştırıcıya ikinci teklifini yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Löw'ün tüm isteklerini kabul ederken, "30 milyon Fenerbahçeli seni bekliyor. Üstelik şanssızlıkla kaçırdığın bir şampiyonluk var. Onu almanın da zamanı geldi" dediği ifade edildi.

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonunu kadar takımın başına İsmail Kartal'ı getirerek teknik direktör meselesine geçici bir çözüm bulan Fenerbahçe, gelecek sezonun hocası için vakit kaybetmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Takvim'in haberine göre; Yurt dışında bulunan Başkan Ali Koç'un Alman teknik adam Joachim Löw ile bir görüşme daha yaptığı öğrenildi. Son birkaç gündür ismi PSG ile birlikte anılmaya başlayan Löw için elini çabuk tutmak isteyen Sarı-lacivertliler işler daha fazla dallanıp budaklanmadan Alman teknik adama bir an önce imza attırmanın peşinde.

FENER DOĞRU ADRES

Daha önce Joachim Löw'ün tüm isteklerini kabul eden Başkan Ali Koç'un Alman teknik adama, "Seni isteyen başka takımların olması son derece doğal. Ama seni en çok isteyen de biziz. 30 milyon Fenerbahçeli seni bekliyor. Üstelik bu kulüpte şanssızlıkla kaçırdığın bir şampiyonluk var. Onu almanın da zamanı geldi. Fenerbahçe senin için en doğru adres" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim