Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Zonguldaklı Milli Antrenör Bekir Kaya, 3. kez Zonguldak il Temsilciliğine getirildi.  
Son iki yılda Zonguldak’ta Kick Boks hocaları ile birlik ve  beraberlik içerisinde iyi bir çalışma gerçekleştiren, bir çok Kick Boks sporcuların yetişmesinde ve şampiyonluklar kazanmasında da büyük rol oynayan Bekir Kaya, Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayacı’nın isteği  ve Gençlik ve Spor Bakan’ı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’un da onaylaması ile yeniden Zonguldak il Temsilciliğine getirildi.  
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından Zonguldak il Temsilcisi Bekir Kaya’ya gelen tebligatta ise şu ifadeler yer verildi: “ 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri Kanununun Ek 96’uncu maddesinin 21’inci fıkrası hükmü gereğince; Kick Boks Federasyonu il temsilciliğine; Federasyon Başkanlığının teklifi , Bakanlık makamının oluru ile Kick Boks il temsilciliğine atanmış bulunmaktasınız.”denildi.  
3. kez Türkiye Kick Boks Türkiye Zonguldak il Temsilciliği getiren Zonguldaklı Milli Antrenör Bekir Kaya, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, kendisini yeniden göreve getirenlere teşekkür etti. Kaya: “Kick Boks Federasyonu Zonguldak il Temsilciliği görevini 3. kez bize uygun gören Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı'ya, Gençlik Spor BakanımızMehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Gençlik Spor il Müdürümüz  Hakan Yüksel ve 
tüm Federasyon yönetimimize teşekkür ederim.”dedi

Editör: TE Bilişim