Sürpriz bir şekilde Galatasaray’dan gönderilen deneyimli teknik adam Fatih Terim, yaptığı açıklamada “Ben bir proje için her şeyi riske ettim. Böyle anlaşmıştık ama yarı yolda bırakıldım.” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Galatasaray ile dün yolları ayrılan teknik direktör Fatih Terim, ailesi ile geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri’nde futbolcular ve kulüp personeli ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı. Kendisi için tesislere gelen taraftarları selamlamak üzere aracından inen Terim, sarı kırmızılı taraftarlara el salladı.

Deneyimli çalıştırıcı, kendisine büyük destek veren ve lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlara veda ettikten sonra aracına binerek ailesi ile birlikte tesislerden ayrıldı. Fatih Terim, basın mensuplarının açıklama isteğine ise olumsuz yanıt verdi. Takımla ne konuştular? Futbolcularla da kısa bir sohbet gerçekleştiren tecrübeli teknik adam şu sözleri kullandı: “Ben bir proje için her şeyi riske ettim. Böyle anlaşmıştık ama yarı yolda bırakıldım. Sizin her şeyi başarabileceğinizi biliyorum. Kırdığım kim varsa hakkını helal etsin”

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta sürpriz bir takas gündeme geldi. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, menajerler de siyah beyazlı kulübün kapısını çalmaya devam ediyor.

Bugüne kadar kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı yıldız Alex Teixeira için ülkesi Brezilya’dan birkaç takımla bazı görüşmelerin olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılara Flamengo takımından menajerler aracılığıyla Alex Teixeira için Rodrigo Caio takası önerisi geldi. 28 yaşındaki Brezilyalı stoper Caio konusunda Beşiktaş yönetiminin teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim