Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde 2022-2023 sezonunda hedefe oynayacak bir takım yaratma adına transfer çalışmalarını sürdüren Alaplı Belediyespor’da yönetim, kadroya tecrübeli isimleri katmaya devam ediyor.

Alaplı Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Emrah Ergür, Kdz. Ereğli Belediyespor alt yapısından yetişen 21 yaşındaki kaleci Mert Şevket Şen ve Kastamonu ÖİKH oynayan 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Serbay Aydın ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.

Bu 3 oyuncunun ardından Sarı-Mavili yönetim, geçen sezon Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Kozlu Belediyespor'un şampiyon olarak BAL'a çıkmasında büyük pay sahibi olan  34 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusu Fatih Deniz ile anlaşmak üzere bir araya geldi.

Yapılan görüşmede yönetim, Fatih Deniz ile her konuda anlaşarak kadrosuna kattı.

Tecrübeli futbol Fatih Deniz kariyerinde, Polatlıspor, Ankara Adliyesispor, Sincan Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Erdekspor, Manisa BB.Nevşehir Gençlikspor, Güzelorduspor, Isparta Davazspor, Büyük Anadoluspor, Tonya Doğanspor, Gemlik Vefa ve son olarakta Kozlu Belediyespor'da forma giydi.

Editör: TE Bilişim