Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Elazığ’da yapılan ülke çapında 64 takımın katıldığı “Kurum ve Kuruluşlararası Masa Tenisi Şampiyonası” nda Zonguldak'ı  temsil eden Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımı, Türkiye 5'inci olarak şampiyonayı tamamlamıştı.
Bu kapsamda turnuvayı 5'inci tamamlayan ve özellikleri Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil eden 
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımının aldığı bu başarısı nedeniyle Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Polis evinde bir program düzenledi. 
Programa Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve  Zonguldak Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan'da yer aldı.
Emniyet Müdürü Aktaş, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımının aldığı bu önemli başarısı nedeniyle sporcuları plaketle ödüllendirdi. 
Zonguldak Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan, kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Zonguldak İl Emniyet Müdürü
Fahri Aktaş'ın Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımını plaketle ödüllendirmesi nedeniyle teşekkür etti. Masa Tenisi İl Temsilcisi Çakan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi' "
Elazığ'da yapılan Masa Tenisi Kurum ve Kuruluşlar Türkiye şampiyonasında 5' inci olan Zonguldak il Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımını  İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş  plaketle ödülendirmiş ve tebrik etmiştir. Programda  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Hakan Yüksel beyde bizleri yanlız bırakmamıştır. Kendilerine Şahsım ve Masa Tenisi camiası adına şükranlarımı sunarım."dedi.

Editör: TE Bilişim