Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonda güçlü bir kadro ile şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor'da yönetim,   transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda Eflatun-Beyazlı yönetim, iç transferde 1 dış transferde ise 10. oyuncu ile anlaşırken, bugünde 12. transferini gerçekleştirdi.
 
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, BAL ekiplerinden Eskişehir Yunusemre Belediyespor’da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Erol ile anlaşarak kadrosuna kattı.  

Orta saha oyuncusu Furkan Erol ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:
"Kulübümüz, en son Eskişehir Yunusemre Belediyespor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu  Furkan Erol ile 2022 -2023 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Furkan Erol’a  kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz."denildi 

Öte yandan Eskişehirli genç oyuncu Furkan Erol kariyerinde sadece Eskişehir Yunusemre Belediyespor’da forma giyerken,  çıktığı 20 maçta 970 dakika süre aldı ve  2 gole de imza attı.

Editör: TE Bilişim