Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile yarın Devrek İlçe Stadı’nda oynanması beklenen Sancaktepe FK karşılaşması  yoğun kar yağış nedeni ile ertelendi.

Zonguldak Kömürspor yönetimi ile  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri Devrek İlçe Stadı’nın maç saatine kadar temizlenmesinin imkansız olduğu görüşünde birleşti.

Devrek İlçe Stadı’nın karla kaplı olması nedeniyle Zonguldak Kömürspor yönetim TFF’ye Stadı’n fotoğraflarını göndererek maçın tatil edilmesi talebinde bulundu. TFF ise bu şartlarda Devrek İlçe Stadı’nda maç oynanamayacağı kararı vererek maçın iptaline karar verdi. Her iki kulüpte bu kararını tebliğ etti. TFF, Zonguldak Kömürspor ile Sancaktepe FK maçını ileri bir tarihte oynatacak. 

SANCAKTEPE FK’DAN AMED MAÇINA GEÇİŞ
Devrek İlçe Stadı’nın karla kaplı olması nedeniyle ertelenen Sancaktepe FK maçı sonrasında Zonguldak Kömürspor, 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Amed maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Kırmızı lacivertli temsilcimiz bugün saat 13.00’da Fener Sentetik saha ‘da teknik adam Barış Şeref nezaretinde çalışmalarını sürdürdü. Futbolcular ısınma hareketleri ve 5’e2 top çalışması sonrasında yarı saha da yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.

Temsilcimiz, yarın yapacağı idmanla Amed hazırlıklarına devam edecek.

Editör: TE Bilişim