Zonguldak İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, yeni  sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını Çaycuma İlçesinde sürdüren Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürsporlu futbolcuları ve yönetimi kaldığı Seka tesislerinde ziyaret etti. 
Ziyarette Başkan Erkmen, Zonguldak Kömürspor A. Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve teknik direktör Cafer Aydın'dan takımın çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, İyi  Parti olarak Zonguldak Kömürspor'un her zaman yanında olduklarını ve destek olacaklarınıda dile getirdi. Zonguldak Kömürspot A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ise İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, destek sözünden dolayı da ayrıca teşekkür etti.
Konu hakkında bilgi veren Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, "İyi Parti İl Başkanı eski Vali Yavuz Erkmen takımımızın Çaycumadaki kampını ziyaret ederek AŞ başkanı Hakan Hürfikir den ve hocamız Cafer Aydın'dan takımla ilgili bilgiler alarak elimizden gelen desteği sağlayacağını söyledi. Kendilerine yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz"ifadelerine yer verdi.