Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden  temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor’da Teknik adam Erhan Koç, 30 Ekim 2021 tarihinde başlayacak olan BAL müsabakaları öncesinde çalışmalar başta olmak üzere lig ve taraftarlar hakkında  açıklamalarda bulundu.
HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN 
Yeni sezona 90 gündür çalıştıklarını ve lige hazır olduklarını belirten Erhan Koç, “Takım kurma adına yönetimimizle birlikte hazırlanıyoruz. Sonrasında kamp sürecimiz oldu ve oldukça verimli geçti. Söylediklerimizi futbolcuların eksiksiz olarak yerine getirdiklerini görüyoruz. Hazırlık maçları da verimli geçti. Çarşamba günü fikstür çekildi. BAL ekiplerinin tamamına başarılar diliyorum. Hepsi emek sarf ediyor. Bizde kendi emeğimizin ve enerjimizin, hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına hem de futbolcularım adına, en üst düzeyde olması için gerekeni yapıyoruz. Futbolcularımızın da inanılmaz bir arzusu var. Geçen yıl BAL hiç oynanmadı. İnşallah biz bu özleme Çilimli maçı ile başlayıp, ligin son haftasına kadar iyi götürmek istiyoruz. Herkes emek sarf ediyor ama biz en iyisi olmak adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bize inanan insanların beklentisini boşa çıkarmamak adına en iyisini yapmaya çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
TARAFTAR BU İŞİN HER YERİNDEDİR
Ereğli Belediyespor’un profesyonel özlemine bu sezon son vermek istediklerini belirten Koç, “2014 yılından itibaren Kdz. Ereğli Belediyespor, BAL’da mücadele ediyor. Bu süreç içerisinde ciddi anlamda sadece bir kez yakalama şansı oldu ama orada da Kırşehir bayrağı göğüsledi. Taraftar bu işin en önemli parçası. Taraftarımızı ben sosyal medyadan gördüm. İnanılmaz bir potansiyel var. Benim taraftarlardan tek ricam; kötü günümüzde değil, bizi iyi günümüzde eleştirsinler. Bize kötü günümüzde sarılsınlar. Bizim için en iyi enerjinin taraftarlar olacağını düşünüyorum. Taraftarı hiçbir zaman mutlu edemezsin ama biz oynanan futbolla, futbolcuların dışarıdaki oturuşu ve kalkışıyla taraftarlarında bize destek vereceklerine inanıyorum. En önemli durum, taraftar, takım ve şehir bütünlüğüdür. Bizim de bunu sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftar bu işin her yerindedir. İnşallah mutlu sona ulaşacağız diye düşünüyorum.” dedi

Editör: TE Bilişim