Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği Beykozspor 1908’i muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 0-2’den 4-2 yenerek altın değerinde 3 puan aldı ve şampiyonluk yarışında bende varım dedi.  
Kdz. Ereğli Belediyespor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 20 olan puanını 23 yaparken, lider Silivrispor ile puan farkını 3’e düşürdü, Devrek Belediyespor ile de puan farkını 2’ye çıkardı.  
Bir başka temsilcimiz Devrek Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı lider Silivrispor’u elinden kaçırdı.Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, kaçırdığı penaltı ve net goller sonrasında lider Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu.
Devrek Belediyespor aldığı bu 1 puan sonrasında 20 olan puanını 21’e çıkartırken, 2. sıradaki yerini Kdz. Ereğli Belediyespor’a kaptırarak 3. sıraya düştü.  
Öte yandan yine Zonguldak temsilcimiz Kilimli Belediyespor deplasmanda Çilimli Belediyespor ile karşılaştı. Sarı-siyahlı ekip iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen karşılaşma golsüz berabere bitti ve 1 puan razı oldu.  Sarı-siyahlı temsilcimiz alığı bu 1 puan sonrasında 8 olan puanını 9’ çıkartarak 6. sırada kaldı. 
Öte yandan Kilimli Belediyespor ikinci devrede oynadığı son 3 maçta beraberlikle ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü.   
Ligin 13. hafta maçında Kdz. Ereğli Belediyespor deplasmanda  Bakırköyspor ile karşılaşacakken, Devrek Belediyespor ise sahasında Maltepespor ile karşılaşacak. Kilimli Belediyespor ise haftayı BAY geçecek. 
12. HAFTA TOPLU SONUÇ 
Maltepespor3 - 0    Bakırköyspor
Kdz. Ereğli Belediyespor 4 – 2 Beykozspor 1908    
Çilimli Belediyespor0 – 0 Kilimli Belediyespor    
Silivrispor    1 - 1    Devrek Belediyespor  
13. HAFTA MAÇLARI 
Bakırköyspor- Kdz. Ereğli Belediyespor     
Devrek Belediyespor -  Maltepespor    
Beyköy Belediyespor    -  Silivrispor    
Beykozspor 1908-  Çilimli Belediyespor


 

Editör: TE Bilişim