2022-2023 sezonu öncesinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, 31 Mayıs Salı günü saat 17.00’de AKM Nikah Salonu’nda Olağanüstü Kongresini gerçekleştirecek. 
Yapılacak kongre sonrasında Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi teknik adam ve transfer çalışmalarına başlayacak.  
Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi kongre öncesinde  Teknik adam konusunda Zonguldaklı olan ve geçtiğimiz sezon Bartınspor’da başarılı bir sezon geçiren Gökhan Baladin ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.  
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Gökhan Baladin ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve kongre sonrasında da  bir aksilik olmazsa teknik adamı resmen açıklaması bekleniyor.    
Zonguldaklı Teknik Adam Gökhan Baladin, futbolculuk kariyerinde Konyaspor, Düzcespor, Erdemirspor, Beylerbeyispor,Üsküdar Anadoluspor, MKE Kırıkkalespor, Saran Keskinspor, Kdz.Ereğli Belediyespor takımlarında 34 kez Süper Lig, 124 kez 2.lig, 84 kez 3.lig ve 8 kez Türkiye Kupası’nda forma giydi, 38 kez de gol atarak fileleri havalandırdı.
22 Haziran 1966 Zonguldak doğumlu olan Gökhan Baladin antrenörlük hayatına 2008 yılında Çubukspor’da başladı. Sonrasında Kanlıcaspor, Düzcespor, Fatih Karagümrükspor’da görev yapan tecrübeli teknik adam bir sezon da Beykoz 1908 AŞ’yi çalıştırdı. Devamında ise Sancaktepe Belediyespor’da U19 ve Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu ünvanlı ile  iki sezon görev yapan başarılı teknik adam 2016 yılında Paşabahçespor’da görev yaptı. İstanbul Mesudiyespor’da da çalışan Baladin bir dönem TFF Milli Takımlar Akadimesi Ligleri İzleme Komitesi’nde görev aldı. Gökhan Baladin Türkiye’nin önemli radyolarından Radyospor’da da 1 yıl kadar yorumculuk yaptı.
Zonguldaklı Teknik Direktör Gökhan Baladin 2021-2022 futbol sezonunda ise Bartınspor’u BAL’da 5.Bölge, 2.Grup’da şampiyon yaptı, ancak 3. Play-off final maçlarında 3.ligin kapısından döndü.