Kadınlar Türkcell  Süper Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 6. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde  namağlup lider olan Beşiktaş ile karşılaşacak.   Bu zorlu karşılaşma  16 Ocak Pazar (yarın) saat 12.00’de Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.

Bu önemli maç öncesinde Kdz. Ereğli Belediyespor’da yapılan koronavirüs testinde 3 futbolcu, korona virüse yakalandı. 3 futbolcunun testleri pozitif ile sonuçlanması nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan 3 futbolcu korona virüs nedeniyle forma giyemeyecekken, Ayşe Şevval’da sakatlığı nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca kaptan Damla Bozyel'in de hafif sakatlığı olduğu ancak yarınki maçta forma giyip gidemeyeceği maç saatinde belli olacak. 

Korona virüs ve sakatlar nedeniyle Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklama ise şu şekilde: “Beşiktaş maçın öncesi yapılan testlerde 3 futbolcumuzda Koronavirüs tespit edildi. Ayşe Şevval sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kaptan Damla Bozyel'in durumu maç saatinde belli olacak.”denildi

Editör: TE Bilişim