Ayrıca Ereğli 3 maçta 1 galibiyet 1 yenilgi ve1 beraberlikle 4 puan toplarken, Devrek Belediyespor ise ilk haftayı bay geçirmişti. Ligde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlikle 4 puan topladı. Kilimli Belediyespor ise 3 maçta 2 yenilgi 1 beraberlikle yalnızca 1 puan toplayabilidi. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 1. Grupta 3. Hafta maçları hafta sonu oynanan müsabakalarla tamamlandı. Temsilcilerimizin galibiyet alamadığı hafta da  Ereğli Belediyespor deplasmanda Beykozspor’la 1-1 berabere kalırken, Devrek Belediyespor ise sahasında Silivrispor ile 0-0 berabere kaldı. Kilimli Belediyespor ise sahasında Çilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. 
Bu alınan sonuçlar sonrasında Silivrispor, Devrek Belediyspor karşısında aldığı 1 puanla puanını  7’ye çıkartarak liderliğini sürdürdü.
Temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor’un 4’er puanı bulunurken, Kilimli Belediyespor ise 1 puanla son sırada bulunuyor. 
Ligin 4. hafta maçında Kilimli Belediyespor bay geçecekken, temsilcimiz Ereğli Belediyespor  evinde Bakırköyspor’u ağırlayacak. Bir başka temsilcimiz Devrek Belediyespor ise Maltespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.  
3. HAFTA MAÇLARINDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR
Bakırköyspor    2 -1 Maltepespor
Beykoz 1908    1 -1 Karadeniz Ereğli
Devrek Bld.    0- 0    Silivrispor
Kilimli Bld.        0 -1  Çilimli Bldspor
Beyköy Belediyespor  BAY
4. HAFTA MAÇLARI
Çilimli Belediye-Beykoz 1908 
Karadeniz Ereğli-Bakırköyspor
Maltepespor -Devrek Bld.
Silivrispor- Beyköy Belediye
Kilimli Belediyrspor BAY
İŞTE PUAN DURUMU
1    Silivrispor           7
2    Çilimli Belediye       6
3    Devrek Bld.       4
4    Ereğli Bld.            4
5    Bakırköyspor       4
6    Maltepespor       2
7    Beykoz 1908       2
8    Beyköy Belediye  1
9    Kilimli Belediye     1

Editör: TE Bilişim