Merkez Hakem Kurulu, Kdz.Ereğli Belediyespor-Altay arasındaki 4.hafta maçında oynanacak olan karşılaşmanın hakemlerini açıkladı. 

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, ligin 4. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak.

Cumartesi günü saat 13.00’da Beyçayırı stadı’nda oynanacak olan bu önemli maç öncesinde Merkez Hakem Kurulu  maçı yönetecek hakemleri açıkladı.

Bu zorlu müsabakayı Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Havva Nur Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise  Muhammer Remzi Özkaya ve Melih Erdol yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Medine Doğan olarak açıklandı.

Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor ligde oynadığı son 3 maçta, deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 yenilirken, ikinci maçında ise  sahasında ABB Fomgetspor’a 2-4 mağlup olmuştu. Temsilcimiz, 3. maçında ise deplasmanda Amedspor’u 0-2 yenerek ligde ilk kez 3 puanla tanışmıştı. Eflatın-Beyazlı ekip 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi ile 3 puanla 9. sırada yer alıyor.