Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor,  yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Eflatun Beyazlı kulüp bu kapsamda geçen sezon BAL ekiplerinden Eskişehir Yunusemre’de 18 maçta 10 gole imza atan 21 yaşındaki genç golcü  Şiyar Sayyiğit ile anlaşarak kadrosuna kattı.
Genç golcü Şiyar Sayyiğit ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:"
Takımımız daha önce Vanspor forması ile 3. Lig, Amed forması ile 2. Lig deneyimleri yaşayan ve geçtiğimiz sezon BAL’a dönerek Eskişehir Yunusemre formasıyla çıktığı 18 maçta 10 gol atan 21 yaşındaki genç golcü Şiyar Sayyiğit’i renklerine bağladı. Şiyar Sayyiğit’e Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında  başarılı bir kariyer diliyoruz.”denildi.

ŞİYAR SAYYİĞİT KİMDİR?
Van doğumlu olan 21 Yaşındaki golcü futbolcu Şiyar Sayyiğit, Vanspor FK alt yapısında futbola başladı.  Ardından ise Amed FK’da  forma giyen genç golcü ardından ise Eskişehir Yunusemre’de forma giydi.  
Genç golcü 3. Lig 2. Grup’ta 3 maç 1 gol, 2. Lig Beyaz Grup’ta 2 maç,Türkiye Kupası’nda da 2 maç ve BAL’da ise 18 maçta 10 gole imza attı.
Genç golcü kariyerinde 25 maçta toplam 11 gole imza attı.

Editör: TE Bilişim