Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile bugün Spor Bakanı  M. Muharrem Kasapoğlu ve Spor Genel  Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Amatör Futbolcular Birliği adına Barış Altındaş, Gökhan Koç ve Eray Şekerci ile bir araya gelerek yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.
İŞTE O AÇIKLAMA
Türkiye Amatör Futbolcular Birliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Toplantıda Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın bugüne kadar olan süreçle ilgili bır dosya hazırlanacağı için bol bol not almış.Ve süreci hızlandırmak için çalışmalarıda aynı şeklide olumlu bir şekilde sonuçlanması için çalıştıklarını beyan etmiş.
Daha sonra Futbolcu kardeslerimizle birlikte Amatör Futbol Camiasini ilgilendiren konuları Mehmet Baykan müdürle birlikte konuşup toplantı sona ermiştir.
Toplantıda bütün Türkiyedeki amator futbol camiası için 10 aylik süreci futbolcu kardeşlerimiz yaşanılan sıkıntılarin boyutlarını geldiğimiz noktada artık dayanacak güçlerinin kalmadığı bundan sonraki süreçte en kısa maçların başlaması özellikle defalarca dile getirdiler ve bunun sonucunda.
1_ Ocak ayının 15'de Amator Futbol Kitapçığı yayınlanacak.
2_ Subat 1-2 tarihinde Amatör Futbol transfer sezonu resmi olarak açılacak.
3_ Spor Sahalarıyla ilgili yasakların kalkmasiyla birlikte Hemen maçların başlama RESMİ olarak açıklanacak.
Bizleri Ankara'da birgün öncesi sabahin köründe sıkıntılarımızı dile getirmek için mücadele eden ve bugünku randevuya Amatör Futbolculari temsilen giden kardeşlerimize Canı gönülden teşekkür ediyoruz "

Editör: TE Bilişim